INFO

TURVALLISUUS

Turvallisuus on meille todella tärkeä asia. Tänä erikoisena aikana varaudumme asiakaspaikkojen väljyyteen ja toiminnallamme ehkäisemään tartuntatautien leviämistä tapahtuman yhteydessä. Järjestyksenvalvonta tiimimme vastaa Ensiavusta ja tarvittaessa avustamme pelastuslaitosta ensiaputilanteissa.

Portilla suoritetaan turvatarkastus eli päällysvaatteet tunnustellaan päällisin puolin ja laukut sekä reput tarkistetaan kiellettyjen esineiden varalta.

Alueelle ei saa tuoda:
– mitään omia juomia (alkoholiton ja alkoholillinen)
– teräaseita, sellaiseksi luokiteltavia tai muita aseita

Alueelle saa tuoda:
– sateenvarjon
– oman tyhjän juomapullon (ei lasipulloa)
Käsienpesupisteen vesi on juomakelpoista ja vesipullon voi täyttää siellä.

Osa turvallisuustiimissämme työskentelevistä on palkattuja alan ammattilaisia, mutta paljon meillä on myös talkootyönä tekeviä.

PYSÄKÖINTI JA SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään Sinisessä Helmessä, Kiuruveden keskustasta noin 5 kilometrin päässä Kiuruvedentietä Iisalmen suuntaan. Paikalle voi tulla omalla autolla ja tapahtuman pysäköinnistä vastaa liikenteenohjaus. Suosittelemmekin teitä saapumaan paikalle järjestämillämme bussikuljetuksilla. Siniseen Helmeen johtava tie on kapea, minkä vuoksi kahdensuuntainen liikenne ruuhkautuu helposti. Pysäköinti alue on merkitty selkeästi Siniseen Helmeen johtavan tien varrelle. Pysäköinti on maksutonta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: